Son Alegre vinya Picarol blanc 2013

Ramon El Foll 2016 blanc

 

El nou vi blanc de la temporada 2017 està dedicat a Ramon Llull, l'escriptor mallorquí, filòsof, mestre i místic del segle XIII, el 700 aniversari de mort del qual es va celebrar l'any passat. Es deia a si mateix, de broma, Ramon El Foll (Ramón el Boig). Respectem Ramon Llull i admirem la seva manera de contemplar el món. És un dels grans pensadors que Mallorca ha vist i ens alegrem de retre homenatge a aquest home excepcional.

 

El vi Ramon El Foll 2016 blanc és una composició de raïms de Chardonnay, Giró Ros i Malvasia. El vi va madurar durant sis mesos en els tancs d'acer i dos mesos a l'ampolla. Va ser embotellat al març de 2017. El contingut d'alcohol és de 12,5% vol. Es van produir 8.000 ampolles.

 

Ramon El Foll 2016 blanc s'acobla al clima mediterrani i l'entorn de Mallorca. El vi és agradable al paladar, net i refrescant. El seu color és assolellat i translúcid. El vi té un caràcter diferent i es pot beure sol, en companyia de bons amics, amb tapes o formatge, amb peix fresc o pollastre, carn blanca, pasta o plats vegetarians.