El nostre celler

son alegre vino

Recentment hem establert el nostre propi celler. Des de la collita de l'agost de 2015 hem estat vinificant, fermentant i creant els nostres vins ecològics de Son Alegre en el nostre propi celler, que compartim amb la nostra empresa germana Camp d'en Ventura de Calonge (Santanyí).

Hem realitzat dipòsits d'acer inoxidable ultramoderns construïts per nosaltres mateixos amb capacitat de 1250, 1800, 2150 i 3500 litres. Els dipòsits estan equipats amb sistemes de control de temperatura interns individuals. La verema a Son Alegre sempre es realitza de forma manual. A la nova bodega, es va seleccionar el raïm manualment i acuradament, abans de ser premsat amb mitjans hidràulics i es va emmagatzemar en dipòsits separats segons la varietat i localització del raïm.

Seguim gaudint de l'experiència del nostre amic Luis Armero González de Vinyes Armero i Adrover de Felanitx, enòleg de tots els nostres vins ecològics de Son Alegre. Luis Armero es considera un dels pioners del vi mallorquí contemporani. El seu treball i els seus vins estan sempre subjectes a consideracions ambientals. 

La nostra col·laboració amb Luis Armero va començar el 2008 i estem orgullosos dels vins que hem posat al mercat amb la seva ajuda. Agraïm molt a Luis el treball incansable i l'entusiasme que ha dedicat als nostres vins fins al moment, així com pel seu compromís i passió.

En viticultura, cada pas importa. Importa cada detall, cada cop, tots els matisos importan. 

Estació Enològica de Felanitx

 

 

El 2013, l'Estació Enológica de Felanitx, un Centre d'Investigació sobre el Vi, va celebrar el seu centè aniversari. Va ser inaugurat el 1913. En aquell moment, Felanitx era un dels principals centres de producció de vi a Mallorca. De fet, Felanitx va ser una de les zones vitivinícoles més destacades de tot Espanya. En aquell moment, l'Estació Enológica era només el quart Centre de Recerca d'Espanya, altres amb seu a Haro (Logronyo), Villafranca del Panadés, Requena, Reus i Madrid.

Durant gairebé tres dècades, l'Estació Enológica de Felanitx va tenir un paper important en l'estudi de tot el relacionat amb el cultiu de la vinya i l'elaboració de vins, no només per a la zona de Felanitx, sinó per a tota l'illa de Mallorca. A finals dels anys cinquanta, el laboratori es va tancar com a centre de recerca del vi.

Totes les accions marcaran la diferència.

El nostre vídeo mostra la terra, la fauna i la vida salvatge a la vinya de Son Alegre.

Totes les fotografies de la natura es van disparar des de la nostra terra.

Blanc
Blanc

press to zoom
blanc
blanc

press to zoom

press to zoom
Blanc
Blanc

press to zoom
1/8
640_400_cart1.jpg
640x400syndicat.jpg
640_400_barrels5.jpg
640_400_tren34.jpg
640_400-chemist.jpg
640_400_tren1.jpg